Ga naar content
Terug naar SLBdiensten
  • Speciale onderwijsprijzen
  • Eenvoudig bestellen
  • Downloads direct beschikbaar

Met het toenemende internetgebruik, het downloaden van apps en het bezoeken van talloze websites is het moeilijk om jezelf en je gezin te beschermen tegen cybercrime.

De afgelopen tijd is het ook niet stil geweest wat betreft (nieuwe) online bedreigingen. Denk aan grote hacks, phishing e-mail en ransomware. Er is veel dat je zelf kunt ondernemen om virussen en internetcriminelen te slim af te zijn. Denk aan het logisch scannen van een website en niet klikken op links in vreemde e-mail. Maar hoe fijn is het als je onbezorgd kan surfen en iemand voor jou waakt? Dit is mogelijk als je kiest voor een security-pakket waarbij de software de gevaren herkent.

Afhankelijk van jouw wensen kun je kiezen voor een deel van internetbeveiliging, zoals antivirus,wachtwoorddbeveiliging, backup of systeembeveiliging. Maar je kunt ook kiezen voor complete online beveiliging met een ‘total security’-pakket.

Total security-pakketten die wij aanraden zijn: Bitdefender Total Security, G Data Total Security, Norton Security Deluxe en McAfee  Total Protection. Lees de specificaties van de verschillende pakketten altijd goed door voordat je een keuze maakt.